Uppgraderad Chokladmums

För alla er Choklad-med-apelsin-smak-älskare kan jag informera om att chokladmumsen som jag skrev om här, även funkar UTMÄRKT med lite rivet apelsinskal (jag föredrar ekologiska apelsiner när jag tänker använda skalet, både på apelsiner och citroner). Kråset på toppen är bara för att man ska se hur ”apelsinig” den är. Trixet är att finriva lite apelsinskal och blanda i smeten innan det stelnar.

chokladmumsApelsin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s