Quinoa med Avocado, Tomat och Fetaost

Det här blev en vill-inte-bli-mätt- god quinoasallad. Godast kall tycker jag även om det på receptet på quinoapåsen stod att den skulle ätas ljummen.

Koka upp 6 dl vatten med lantbuljong

Häll i 3 dl vit quinoa

Koka i 20 min

Låt svalna eller använd ljummen. 

Blanda i:

ett gäng Körsbärstomater

1 Rödlök i tunna strimlor

Färsk Basilika

2 Avocados

Blanda i din favoritdressing

Det här är min:

3 delar olivolja

1 del äppelcidervinäger

lite söt-stark slotts senap

salt och nymalen svartpeppar

Toppa med massa god Fetaost

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s