Blomkål tricolore i currysås

Ännu en smart och god rätt på sidan 95. Även om jag bara hade blomkål i en färg så blev resultatet verkligen lyckat. Den här rätten kan jag tänka mig göra på många olika sätt med många olika ingredienser. Basen är en lökmix med ingefära, gul lök, vitlök, röd currypasta, honung, limesaft, salt och vitpeppar blandat i kokosmjölk. Sen är det bara att slänga i vad man har som går att äta färskt. Se bara till att grönsakerna värms upp tillräckligt för att bli mumsiga men ändå behålla sin näring. Ett smart sätt att äta varmt men ändå behålla nyttigheterna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s