Risnudlar med kokosmjölk

Det här var ruskigt gott, jag åt så jag nästan fick ont i magen. När det är varmt så slinker det ju ner väldigt lätt också. Risnudlar vet jag inte hur nyttigt det är, men det är fantastiskt gott med en krämig sås till. Nästa gång kan jag dra ner lite på nudlarna och fylla på med mer av själva mixen av grönsaker som verkligen var mumsig. Här tycker jag man ska behålla krispigheten i grönsakerna, så koka inte för länge. Jag som inte gillar koriander skippade den helt men fick en fantastisk smakupplevelse med rätt mycket lime och smala strimlade bambuskott istället för sugarsnaps. Den här rätten hittar ni på sidan 86 i boken. Snabbt, lätt och supergott!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s